Ahead Armor Cases

Ahead Armor Cases hebben om te beginnen een unieke vorm. Met het gepatenteerde TrueForm Revolution™ ontwerp komt de vorm overeen met de “echte” vorm van de drums inclusief de montage hardware. Het universele druppelvormige ontwerp zorgt voor een veel betere ‘strakkere’ passing wat weer leidt tot een betere bescherming. Ook voor dealers heeft de unieke vorm een groot voordeel; dubbele voorraad voor drums met en zonder RIMS is verleden tijd! Een 10″ tom met RIMS ophanging past gewoon in de 10″ case!

Ten tweede, het gepatenteerde DynaZip™ ritssysteem maakt het beduidend makkelijker om drums in en uit de cases te krijgen. Dit door de combinatie van een ingenieus cutaway design met een rits die langs de diameter van de cases en ook op beide zijden van de uitsparing gaat.

Ten slotte zijn de Armor Cases voorzien van  AHEAD’s exclusieve DX-Core™. DX-Core™ biedt de zekerheid van twee lagen van high-impact schuimvulling met de zachtheid van eersteklas kwaliteit Sherpa fleece voering. Dit verhoogt zowel de schokabsorptie van de cases en de bescherming van de drums. Het pluche interieur wordt omringt door een vrijwel onverwoestbaar / weerbestendig / waterproof / dubbel gestikt / 600 denier polyester- weefsel exterieur. Ahead Armor Cases zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten.

REVIEWS:

LEES HIER DE SLAGWERKKRANT REVIEW

LEES HIER DE ‘DRUMMER’ REVIEW

Thomas Lang over Ahead Armor: