Crescendo gehoorbescherming

Crescendo Logo

NIEUW: Crescendo Universele gehoorbeschermers met vlak muziekfilter! Slechts €49,95.

 

KLIK HIER VOOR DE CRESCENDO REVIEW IN DE MUSICMAKER MAGAZINE!

Eindelijk is het zo ver! Het revolutionaire muziekfilter dat voorPR-0297 Crescendo Drummer WhiteP frontheen alleen in maat gemaakte gehoorbeschermers beschikbaar was, is nu ook leverbaar in de universele variant! Dit filter zorgt voor een nagenoeg gelijke demping van het geluid in de lage, de midden en de hoge tonen. De Crescendo Music PRO serie omvat een drietal modellen; de Woodwind van 15 dB, de Vocals van 20 dB en de Drummers met 25 dB VLAKKE demping! Deze gehoorbeschermers worden geleverd met 2 verschillende maten oordopjes zodat u de meest comfortabele kunt kiezen. Bovendien worden ze geleverd met een handig opbergkokertje voor aan uw sleutelbos zodat u ze altijd bij u heeft, want hoe vaak vergeet je ze niet mee te nemen.

Crescendo Music PRO serie:

  • zeer prettige vlakke demping, geluidsbeeld blijft overeind
  • zachter materiaal dan andere universele plugs; meer comfort en betere afsluiting
  • geen uitstekende filters uit je oren!
  • gemaakt van medical TPE –> vrij van weekmakers!
  • filters passen ook in otoplastieken
  • filters kunnen tegen water / zweet en zijn lucht doorlatend

IN-EAR MONITORING

Op zoek naar een perfecte en betaalAW Crescendo Productsbare manier van in-ear monitoring, dan zijn de Crescendo DS-7 (€69,-) en DS-11 (€159,-) gemaakt voor jou! De Crescendo universele oordopjes maken dat deze in-ears een onovertroffen geluidsisolatie bieden. DS-11 is qua geluidsweergave  bijzonder nauwkeurig gebalanceerd en ideaal voor on stage, mixing en muziekafluistering!

De Crescendo Music PRO universele gehoorbescherming en het DS-11 in-ear monitor systeem zijn ‘made & developed’ in Delft, NL!